– Is het zwembad het hele jaar geopend?

De meeste zwembaden zijn geopend van  april tot eind oktober. Sommige villa’s hebben een verwarmd zwembad waar u in aangenaam seizoenswater kunt zwemmen. Voor informatie over het zwembad en een bepaalde villa kunt u contact opnemen met één van onze adviseurs.

Waar kan ik de sleutels van mijn villa ophalen?

In de meeste villa’s kunt u uw sleutels ophalen uit een sleutelkastje bij de villa. Voor anderen zijn het de eigenaren die u de sleutels overhandigen bij aankomst. Al deze informatie ontvangt u 2 weken voor uw verblijf.

– Wat zijn de aankomst- en vertrektijden?

De villa’s zijn beschikbaar vanaf 17.00 uur. Het kan zijn dat de villa’s vóór 17.00 uur klaar zijn, in dat geval ontvangt u van ons een sms. Het vertrek is om 9.30 uur. In het hoogseizoen (juli en augustus) dient de huurder de villa vóór 08.30 uur te verlaten.

– Met wie moet ik contact opnemen als ik hulp ter plaatse nodig heb?

Eenmaal ter plaatse kan de communicatie met ons team telefonisch of via WHATS APP plaatsvinden om een ​​snelle uitwisseling bij vragen of verzoeken te garanderen. Onze panden en kantoren bevinden zich op maximaal 30 minuten van de villa’s en indien nodig zijn wij 24/7 bereikbaar.

– Kan ik feesten organiseren in de villa?

Al onze villa’s zijn privé en de meeste eigenaren staan ​​geen feesten toe uit respect voor de buurt of omdat het huis niet geschikt is. Wilt u een speciaal evenement organiseren in een van onze villa’s, neem dan contact met ons op, zodat wij hierover contact kunnen opnemen met de eigenaar.