– Hoe betaal ik voor mijn verblijf?

Het verblijf wordt betaald via bankoverschrijving. Op sommige van onze partnersites kunt u rechtstreeks via hen betalen. In alle gevallen ontvangt u na ontvangst van de betaling een bevestiging per e-mail.

– Zijn er extra kosten die niet in het huurcontract zijn opgenomen?

In het huurcontract staan ​​alle kosten duidelijk vermeld, zoals: de hoogte van de huurprijs, de borg, reserveringskosten, schoonmaakkosten en de kosten van eventuele aanvullende diensten die u eventueel heeft besteld. In een klein aantal villa’s moeten huurders deze diensten ter plaatse betalen. In het huurcontract wordt alles aan u uitgelegd. Geen verrassingen.

– Wat is de vereiste verblijfsduur?

Wijzigingen aan villa’s vinden plaats op zaterdag of zondag (afhankelijk van de villa). In het laag- en hoogseizoen bedraagt ​​de gewenste verblijfsduur minimaal 1 week. In het zeer laagseizoen (winter) is de minimale duur 2 weken.

– Kan ik mijn reservering annuleren en mijn geld terugkrijgen?

Bij annulering tot 12 weken voor aankomst worden alleen de reserveringskosten in rekening gebracht. Het bedrag van de aanbetaling (25% van het huurbedrag) wordt aan u terugbetaald.

Bij annulering tussen 12 en 9 weken voorafgaand aan de huurperiode zijn de reserveringskosten en de aanbetaling (25% van de totale huursom) verschuldigd.

Bij annulering 9 weken of minder vanaf de huurperiode zijn de reserveringskosten alsmede 100% van het totale huurbedrag verschuldigd.

– Zijn er promoties of kortingen?

Onze klanten staan ​​bij ons centraal en elke relatie die wij aangaan is voor de langere termijn. Om deze reden bieden wij huurders vanaf uw 2e verblijf in een van onze vakantievilla’s een systematische korting van 5% op de huurprijs en zijn de reserveringskosten gratis! En dit op alle villa’s!

– Zijn mijn reservering en betaling veilig?

Ons makelaarskantoor beschikt over een professionele vastgoedkaart en is ingeschreven in het Handels- en Bedrijvenregister van Narbonne onder nummer Siret 84788794000017.

We hebben een verplichte financiële garantie en verplichte beroepsaansprakelijkheid afgesloten voor het beheer van onroerend goed en voor de activiteit van transacties met betrekking tot gebouwen en bedrijven via Galian Assurances 89 rue de la Boétie – 75008 PARIJS.

Wij beschermen uw persoonsgegevens en voldoen aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming. (Raadpleeg voor meer informatie onze sectie bescherming en AVG in onze algemene voorwaarden).