– Kan ik feesten organiseren in de villa?

Al onze villa’s zijn privé en de meeste eigenaren staan ​​geen feesten toe uit respect voor de buurt of omdat het huis niet geschikt is. Wilt u een speciaal evenement organiseren in een van onze villa’s, neem dan contact met ons op, zodat wij hierover contact kunnen opnemen met de eigenaar.

– Hoe betaal ik voor mijn verblijf?

Het verblijf wordt betaald via bankoverschrijving. Op sommige van onze partnersites kunt u rechtstreeks via hen betalen. In alle gevallen ontvangt u na ontvangst van de betaling een bevestiging per e-mail.

– Is het zwembad het hele jaar geopend?

De meeste zwembaden zijn geopend van  april tot eind oktober. Sommige villa’s hebben een verwarmd zwembad waar u in aangenaam seizoenswater kunt zwemmen. Voor informatie over het zwembad en een bepaalde villa kunt u contact opnemen met één van onze adviseurs.

– Zijn er extra kosten die niet in het huurcontract zijn opgenomen?

In het huurcontract staan ​​alle kosten duidelijk vermeld, zoals: de hoogte van de huurprijs, de borg, reserveringskosten, schoonmaakkosten en de kosten van eventuele aanvullende diensten die u eventueel heeft besteld. In een klein aantal villa’s moeten huurders deze diensten ter plaatse betalen. In het huurcontract wordt alles aan u uitgelegd. Geen verrassingen.

– Hoe krijg ik mijn borg terug?

De huurder ontvangt in de week na terugkomst van vakantie een document genaamd“einde huur ”. Op deze opgave staat het bedrag van de eindafrekening inclusief verbruikskosten,  last minute huurartikelen etc. De huurder dient deze eindafrekening te verifiëren en goed te keuren. Les Résidences du Soleil zal u vervolgens vragen om de bankrekening waarop de borg moet worden teruggestort te bevestigen en zal de overboeking binnen 2 weken na uw vertrek uit de villa uitvoeren.

– Ik heb een geweldige vakantie gehad en wil graag een verblijf voor volgend jaar boeken

Houd onze Instagram- en Facebookpagina in de gaten voor al het nieuws voor volgend jaar. Je kunt een reserveringsaanvraag per e-mail of rechtstreeks op onze website www.residence-location.com doen.

Weet je niet hoe je moet kiezen of welke villa het beste bij je past? Maak je geen zorgen, we zijn hier om je te helpen de juiste keuze te maken. Bovendien profiteer je vanaf je 2e verblijf in één van onze villa’s automatisch van 5% korting op het huurbedrag en zijn de reserveringskosten gratis.

– Wat is de vereiste verblijfsduur?

Wijzigingen aan villa’s vinden plaats op zaterdag of zondag (afhankelijk van de villa). In het laag- en hoogseizoen bedraagt ​​de gewenste verblijfsduur minimaal 1 week. In het zeer laagseizoen (winter) is de minimale duur 2 weken.